Welkom!

Welkom op de site van Niestadt Boek en Kantoor, hier vindt u altijd het laatste nieuws over wat er zich bij Niestadt afspeelt!

Advertentie

Heeft u onze laatste advertentie gemist? Deze staat immers altijd vol met diverse aanbiedingen en nieuwe uitgaven. Ook voor onze acties en activiteiten wordt u hier op de hoogte gehouden. De laatste kunt u hier in PDF-formaat downloaden.

Laatste nieuws

11:10 28/01/2009 :: Algemeen bericht

Herfstlied, Simone van der Vlugt
prijs 19.95

Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk zou ze het liefst schrijfster worden. Net als ze erin slaagt een uitgever voor haar werk te interesseren, wordt Leiden opgeschrikt door de moord op een jonge vrouw.. Een ijzersterke thriller.11:10 28/01/2009 :: Algemeen bericht

Nieuw! Kralings scheepsrecht

Kees Intven, isbn 9789079983018
prijs, 14.95

Kees Intven (1947) werd in Rotterdam geboren. Hij studeerde in Leiden. Bijna 25 jaar werkte hij
voor een groot Nederlands adviesbureau. In die tijd schreef hij tientallen studies voor klanten.
Aansluitend was hij tien jaar directeur Personeelszaken bij een verzekeringsmaatschappij.

Hij publiceerde met anderen enkele boeken over professionele onderwerpen en schreef columns voor
NRC Handelsblad. Sinds 2005 verdeelt hij zijn tijd tussen bestuurlijke hobby's,huishoudelijke bezigheden en schrijven.
Kralings scheepsrecht is zijn tweede roman.

 

 11:12 30/08/2008 :: Algemeen bericht

Het eertse deel in de supernieuwe serie van Ada Ooms,

Klas van 25 Hartsvriendinnen,
9789020621815, E 8.50

Zomervakantie! Een spannende tijd voor Tinka en Sasja, want na de vakantie gaan ze naar een nieuwe basisschool. Hun oude dorpsschooltje wordt gesloopt, dus samen met nog wat andere kinderen verhuizen ze naar de hoogste groep van de Springplank, de basisschool in de stad.

Om elkaar te leren kennen gaan alle vijfentwintig leerlingen van de nieuwe klas voordat het nieuwe schooljaar begint op kamp.
'Cool!' vindt Sasja. 'Veel nieuwe vrienden maken.'
Tinka snapt daar niks van. Hoezo nieuwe vrienden? Ze hebben elkaar toch al? Toch stort Sasja zich tijdens het kamp vol overgave op nieuwe vriendschappen. En Tinka komt terecht in een tent zonder haar hartsvriendin, maar met zes onbekende meiden. Dat wordt dus echt helemaal niks. Alhoewel... misschien is er ook zonder Sasja genoeg lol te beleven.11:05 30/08/2008 :: Algemeen bericht

FEYENOORD | JUBILEUMBOEK
€ 55,-
nu in de winkel

Beschrijving van de complete geschiedenis van de club. In bijna 650 pagina’s wordt u door gerenommeerde auteurs meegenomen op een unieke reis. Een leesboek, een kijkboek en een naslagwerk in één. En must voor elke Feyenoord-supporter die geïnteresseerd is in het verleden, het heden en de toekomst van de mooiste club van Nederland.14:30 31/07/2008 :: Algemeen bericht

Wat te doen als iemand sterft - de nieuwe Nicci French-
9789041410177 € 19.90
Wat is het waard om de waarheid te kennen?

Ellies leven neemt een dramatische wending als haar grote liefde Greg omkomt bij een auto-ongeluk. Een vrouw die bij hem in de auto zat, heeft het ongeluk evenmin overleefd. Zij wordt geïdentificeerd als Milena Livingstone, maar voor Ellie en haar omgeving is zij een onbekende. Alles wijst er op dat Greg en Milena een verhouding hadden.

Hoe moet je verder als je erachter komt dat je de liefde van je leven niet blijkt te kennen? Als zelfs je intuïtie niet klopt? Ellie wil de waarheid weten - wie was Milena en wat is er op die noodlottige dag precies gebeurd? Haar zoektocht wordt een obsessie en hoe dichter Ellie bij de schokkende feiten komt, hoe minder mensen haar geloven, en hoe dringender de vraag wordt wat het waard is de waarheid te kennen.

Wat te doen als iemand sterft gaat over loyaliteit, vriendschap en vertrouwen, over moed en over de noodzaak van het achterhalen van de waarheid - hoe pijnlijk die ook is - om te kunnen loslaten.14:25 31/07/2008 :: Algemeen bericht
De olympische Spelen van Mart Smeets - VUUR-
€ 14.95
9789046804247
Een persoonlijke olympische geschiedenis van een gepassioneerd sportliefhebber.
De Olympische Spelen zijn niet weg te denken uit het leven van Mart Smeets. Sinds 1972 was Smeets als sportverslaggever bij de Zomer- en Winterspelen, o.a. in München, Calgary, Barcelona, Atlanta, Sydney, Salt Lake City, Athene en Turijn.
Vuur is een persoonlijke terugblik op de olympische zomerbelevenissen van Mart Smeets. In lange verhalen neemt hij ons mee naar de hoogte- en dieptepunten waar hij zelf getuige van was, en naar de sporters die hij ontmoet heeft, zoals Carl Lewis, Michael Jordan, Ron Zwerver, Nadia Comaneci, Hennie Kuiper en Florence Griffith.


16:11 30/05/2008 :: Algemeen bericht

Nu in de winkel!
Remonstranten in Schoonhoven

375 jaar Remonstrantse Gemeente verzilverd
isbn 9789090231044, prijs 14.95

Uit de 375 jaar van haar woelige bestaan zijn in deze bundel grote delen van haar geschiedenis beschreven,
in verschillende vormen. Om een beeld uit de 20e eeuw te geven is een bijzondere collectie interviews opgenomen van mensen die betrokken zijn geweest bij de Remonstrantse Gemeente Schoonhoven.16:02 30/05/2008 :: Algemeen bericht

Nu in de winkel

Reizen met de Lekboot deel 2 In oude ansichten
isbn 9789077502914, prijs 14.50
samengesteld door IJsbrand Verveer

Stroomafwaarts voeren we in deel 1 van Wijk bij Duurstede naar Rotterdam. We varen nu stroomopwaarts.
Opnieuw een Belevenis. We ontdekken veel nieuwe dingen aan boord, op het water en langs de dijk.17:55 23/05/2008 :: Algemeen bericht

Nieuw!! Nu in de winkel
Naam Stuiter Ballen 2.99

Kinderen zullen de verleiding van deze coole nieuwste stuiterbal
niet kunnen weerstaan.
Door gebruik te maken van 3D techniek lijkt
het net of de naam door de stuiterbal zweeft.17:50 23/05/2008 :: Algemeen bericht

David Baldacci, Niets dan de Waarheid
isbn 9789022994276, 19.95

Richard Jansen is een man met een missie. Hij is directeur van de Ares Corporation, de grootste wapenfabrikant ter wereld. Om de winst van zijn bedrijf naar nog grotere hoogte te doen stijgen neemt hij twee mannen in dienst: Matt Pender en Saul Bergman. Deze twee krijgen de opdracht om op sublieme wijze 'invloed' uit te oefenen op wereldconflicten.

Shaw is een man met een uniek verleden. Maar nu is hij in dienst van een internationale ultrageheime inlichtingendienst die de taak heeft om conflicten waar ook ter wereld op te lossen en de vrede te bewaren.

Katie James is een journaliste die er alles aan gelegen is om weer terug te keren aan de top. Zij heeft het aanbod gekregen om de enige overlevende van een massamoord te interveiwen.

In een ijzersterke thriller die zich afspeelt tegen de achtergrond van de grote, hedendaagse wereldconflicten, kruisen de levens van deze personen elkaar. De gebeurtenissen die zij in gang zetten, zullen de wereld zoals wij hem kennen volledig veranderen.17:38 29/04/2008 :: Algemeen bericht

Biografie van Willem van Hanegem beste sportboek
Willem van Hanegem, € 59,-
9789071359033 , bestel nu

De biografie van Willem van Hanegem heeft maandag de Nico Scheepmaker bokaal gewonnen. Dit boek werd door de Nederlandse sportpers verkozen tot beste sportboek van 2007. Aan het boek werkten diverse gerenommeerde auteurs mee, waaronder Hugo Borst, Wilfried de Jong en Matty Verkamman.

De biografie is uitgegeven door uitgeverij De Buitenspelers. Deze uitgeverij zal medio juli ook het officiële Feyenoord Jubileumboek uitgeven.21:28 28/04/2008 :: Algemeen bericht

De boodschapper en de Koran,
isbn
9044509136, prijs 39,90
van Kader Abdolah nu in de winkel

Tijdens de vertaling heb ik iets moois ontdekt: de persoon Mohammed. Je kunt de Koran niet begrijpen als je Mohammed niet begrijpt. Mohammed heeft zichzelf met een draad aan Allah verbonden. Ik heb dat draadje doorgeknipt.

Kader Abdolah werd in Iran opgevoed met de Koran. De Koran was voor hem niet meer dan het boek van zijn vader. Als kind hoorde en las hij de verzen, maar de inhoud ontging hem. En niet alleen hem. Volgens Kader Abdolah is de Koran voor bijna niemand te begrijpen. Het is een literair werk dat geschreven is in een heel andere tijd. We moeten de tekst niet letterlijk nemen en ons bewust zijn van de context waarin het boek ontstond.
De islam van zijn jeugd was een milde vorm zoals Abdolah die in Het huis van de moskee beschrijft. In de puberteit keerde Abdolah religie de rug toe en als student raakte hij betrokken bij de linkse beweging. Nu, tientallen jaren later, wordt Kader Abdolah in Nederland weer gedwongen een standpunt over de islam in te nemen. De koran van de boodschapper is een eigenzinnige 'vertaling' van de 114 soera's die de Koran rijk is, gecombineerd met het levensverhaal van de profeet Mohammed.10:49 12/04/2008 :: Algemeen bericht
Dikkie Dik wat doe je nou? - Jet Boeke
slechts 4,99

Dikkie Dik blijft eeuwig jong, maar toch wordt hij dit jaar al 30!
Exclusieve uitgave met 3 leuke verhaaltjes van Dikkie Dik en zijn rare (soms stoute) fratsen.

Kom snel naar de winkel.


10:46 12/04/2008 :: Algemeen bericht

Nu in de winkel, Gaudi, Hopper , Hundertwasser en vele andere....vanaf 9,99

Iedereen die naar Barcelona gaat, komt langs de werken van Antoni Gaudí, de architect die kunstliefhebbers van over de hele wereld naar Spanje heeft getrokken. Het was in deze hoofdstad van Catalonië waar de beroemde meester van de architectuur bijna al zijn werken produceerde, zoals de villa´s voor de welgestelden, het uitgestrekte Park Güell (dat nu open is voor het publiek) en de beroemde kerk ontworpen ter ere van de Heilige Familie, een project dat meer dan 100 jaar geleden is gestart en nog steeds voltooid moet worden.

Het leven van Antoni Gaudí was vol tegenstellingen. Als jonge man was hij lid van de Catalaanse nationalistische beweging en was kritisch ten opzichte van de kerk. Als jonge man hield Gaudí van de glamour van het sociale leven en het uiterlijk van een dandy, terwijl hij op latere leeftijd een Spartaans leven leidde. Gaudí is nooit getrouwd en wijdde zijn leven geheel aan zijn kunst: de architectuur.
Zijn werken zijn uitgeroepen tot “rustgevende oases in een woestijn van functionele gebouwen” en als “kostbare juwelen in het uniforme grijs van rijen huizen” en de meester zelf werd uitgeroepen tot de “Dante van de architectuur”.9:11 21/11/2007 :: Algemeen bericht
GEZOND GENIETEN MET SONJA   
Sonja Bakker

De nieuwe en meest complete uitgave van Sonja Bakker!

De meer dan 50 nieuwe recepten, 8 nieuwe weekmenu's en 8 hoofdstukken met tips en oefeningen maken Sonja Bakker's nieuwste uitgave, Gezond genieten met Sonja, de meest complete uitgave tot nu toe.
Gezond genieten staat centraal in het boek en daarom heeft Sonja ditmaal ook aandacht besteed aan de feestelijk gedekte tafel voor de speciale gelegenheden. Dit onder meer door vier feestelijke drie-gangenmenu's, maar ook van tapa's, brunches en high tea kunnen we verantwoord genieten.
Belangrijk onderdeel in het boek is de motivatie om je gezonde levensstijl vol te houden en te genieten van deze ommekeer in je leven. Daarom zijn in deze uitgave boeiende verhalen uit de praktijk opgenomen van mensen die nog dagelijks genieten van die belangrijke stap die ze destijds hebben genomen.
In de 11 hoofdstukken besteedt Sonja eveneens aandacht aan de motivatie en heeft ze tientallen vergelijkingstabellen opgenomen die hun praktisch nut al ruimschoots hebben bewezen. Maar een belangrijk bestanddeel van 'Gezond genieten met Sonja' bestaat uit culinaire menu's voor sfeermaaltijden met familie en vrienden. Met deze speciaal samengestelde feestmenu's, die bestaan uit voor-, hoofd-, en nagerechten heeft Sonja een nieuwe dimensie aan haar methode toegevoegd. En ook de speciale recepten voor tapas en high tea zijn allemaal 'Sonja proof'.


17:15 31/05/2007 :: Algemeen bericht

Nu in de winkel, Reizen met de Lekboot
in oude ansichten, isbn 9789077502570 prijs 13.50

Dit boek wil in woord enbeeld het reilen en zeilen van het leven op en langs
de Lek in het begin van de vorige eeuw schetsen. We reizen langs de vele
aanlegsteigers van de Lekboten en passeren schepen en veerponten.21:30 15/05/2007 :: Algemeen bericht

Duizend schitterende zonnen ,isbn 9789023426066, € 19.90

Duizend schitterende zonnen is een fascinerende kroniek van dertig jaar Afghaanse geschiedenis gezien door de ogen van twee vrouwen. Een diep ontroerend verhaal over familie, vriendschap, geloof en de verlossing die de liefde uiteindelijk biedt.

Mariam en Laila zijn twee zeer verschillende vrouwen, maar in het door oorlog geteisterde Afghanistan komen hun paden toch samen. De ongeschoolde Mariam is vijftien jaar wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan de dertig jaar oudere schoenverkoper Rasheed in Kabul.
Bestel nu13:53 27/04/2007 :: Algemeen bericht

Vestingsteden onder vuur,
wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie

De historici Lenny Feis en Harm Hoogendoorn vertellen en volgen het
spoor terug. Ze wijzen de wandelaar de weg in de vestingsteden van de
Oude Hollandse Waterlinie: de vestingdriehoek Gorinchem en Woudrichem
(met fort Loevestein),Schoonhoven en Nieuwpoort langs de Lek, Oudewater
en Woerden (met Fort Wieckerschans) en in de vechtstreek, van Nieuwersluis via de forten
Hinderdam en Uitermeer naar Weesp, Naarden en Muiden (met het Muiderslot).

isbn 9789064698354 bestel nu
slechts 8.95
boekhandel@niestadt.nl